ELISECOENEN

Kunst in opdracht

Kunst in al zijn facetten, is een tijdloze vorm van persoonlijke expressie. Niet alleen door haar schoonheid maar vooral de emotie die het bij zich draagt. Beeldhouwkunst is historisch gezien één van de meest opmerkelijke en unieke vormen van artistieke expressie. De sensuele kwaliteiten van vorm, materiaal en massa maken sculpturen suggestief en raken individuele gevoelens.

Mogelijk heeft u nog een ruimte die nog een krachtige vorm van expressie kan gebruiken. Of u zoekt een persoonlijk en uniek geschenk voor een speciale gelegenheid, collega of zakenpartner.  Aan de hand van een atelierbezoek bepalen we samen het ontwerp.

Bronzen beelden worden eerst in modelwas of klei gemaakt, alvorens definitief in brons te gieten. Aanpassingen in het model zijn nog mogelijk. U krijgt het model altijd eerst te zien voordat het wordt gegoten. De prijs van het beeld zal o.a. afhangen van de omvang en de mate van detaillering. Voordat met het werk wordt begonnen, wordt met U een vaste prijs afgesproken. Houdt u rekening met een levertijd van minimaal 10 weken.

U bent dan ook van harte welkom om langs te komen voor een orinterend gesprek waarbij wij u wensen en de mogelijkheden bespreken.

Amare
Vitae
Mentalmente